Телефон: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Продаја стандарда: prodaja@iss.rs Семинари, обуке: iss-edukacija@iss.rs Информације о стандардима: infocentar@iss.rs
Стевана Бракуса 2, 11030 Београд
Главни мени

ISO 7208:2008

Skimmed milk, whey and buttermilk — Determination of fat content — Gravimetric method (Reference method)
2. 10. 2008.
95.99   Повучен   3. 5. 2023.

Опште информације

95.99     3. 5. 2023.

ISO

ISO/TC 34/SC 5

Међународни стандард

67.100.01  

енглески   француски  

Куповина

Повучен

Језик на коме желите да примите документ.

Апстракт

ISO 7208|IDF 22:2008 specifies the reference method for the determination of the fat content of liquid skimmed milk, whey and buttermilk. It is a particularly accurate gravimetric method especially for the purpose of establishing the operating efficiency of cream separators.
ISO 7208|IDF 22:2008 also specifies the reference method for establishing correction tables for procedures with skimmed milk butyrometers.

Животни циклус

ПРЕТХОДНО

ПОВУЧЕН
ISO 7208:1999

ТРЕНУТНО

ПОВУЧЕН
ISO 7208:2008
95.99 Повучен
3. 5. 2023.

РЕВИДИРАН ОД

ОБЈАВЉЕН
ISO 23318:2022

Национална преузимања

Obrano mleko, surutka i mlaćenica - Određivanje sadržaja masti - Gravimetrijska metoda (referentna metoda)

60.60   Стандард објављен