Телефон: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Продаја стандарда: prodaja@iss.rs Семинари, обуке: iss-edukacija@iss.rs Информације о стандардима: infocentar@iss.rs
Стевана Бракуса 2, 11030 Београд
Главни мени

ISO 1444:1996

Meat and meat products — Determination of free fat content
4. 4. 1996.

Опште информације

90.93     20. 2. 2024.

ISO

ISO/TC 34/SC 6

Међународни стандард

67.120.10  

француски   енглески  

Куповина

Објављен

Језик на коме желите да примите документ.

Апстракт

Specifies a method for the determination of the free fat content of meat and meat products by means of extraction.

Животни циклус

ПРЕТХОДНО

ПОВУЧЕН
ISO 1444:1973

ТРЕНУТНО

ОБЈАВЉЕН
ISO 1444:1996
90.93 Одлука о потврђивању стандарда
20. 2. 2024.

Национална преузимања

Meso i proizvodi od mesa - Određivanje sadržaja slobodne masti - (Identičan sa ISO 1444:1996)

90.93   Одлука о потврђивању стандарда