Telefon: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Prodaja standarda: prodaja@iss.rs Seminari, obuke: iss-edukacija@iss.rs Informacije o standardima: infocentar@iss.rs
Stevana Brakusa 2, 11030 Beograd
Glavni meni

ISO 1444:1996

Meat and meat products — Determination of free fat content
4. 4. 1996.

Опште информације

90.93     20. 2. 2024.

ISO

ISO/TC 34/SC 6

Međunarodni standard

67.120.10  

francuski   engleski  

Kupovina

Objavljen

Jezik na kome želite da primite dokument.

Apstrakt

Specifies a method for the determination of the free fat content of meat and meat products by means of extraction.

Životni ciklus

PRETHODNO

POVUČEN
ISO 1444:1973

TRENUTNO

OBJAVLJEN
ISO 1444:1996
90.93 Odluka o potvrđivanju standarda
20. 2. 2024.

Nacionalna preuzimanja

Meso i proizvodi od mesa - Određivanje sadržaja slobodne masti - (Identičan sa ISO 1444:1996)

90.93   Odluka o potvrđivanju standarda

E034-6 Saznaj više