Телефон: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Продаја стандарда: prodaja@iss.rs Семинари, обуке: iss-edukacija@iss.rs Информације о стандардима: infocentar@iss.rs
Стевана Бракуса 2, 11030 Београд
Главни мени

ISO 1446:1978

Green coffee — Determination of moisture content (Basic reference method)
1. 1. 1978.
95.99   Повучен   20. 12. 2001.

Опште информације

95.99     20. 12. 2001.

ISO

ISO/TC 34/SC 15

Међународни стандард

67.140.20  

француски   енглески  

Куповина

Повучен

Језик на коме желите да примите документ.

Апстракт

The method consists in determinig of the loss in mass when the product, previously ground without alteration of its moisture content, is brought into equilibrium with an anhydrous atmosphere at a temperature of 48+2 °C, at a pressure of 2,0+0,7 kPa. An annex shows a suitable dish and a drying tube.

Животни циклус

ТРЕНУТНО

ПОВУЧЕН
ISO 1446:1978
95.99 Повучен
20. 12. 2001.

РЕВИДИРАН ОД

НАПУШТЕН
ISO/WD 1446

НАПУШТЕН
ISO/WD 1446

ОБЈАВЉЕН
ISO 1446:2001

Национална преузимања

Sirova kafa - Određivanje sadržaja vlage (osnovna referentna metoda) - (Identičan sa ISO 1446:1978)

95.99   Повучен

E034-7,8,15,18 Сазнај више