Telefon: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Prodaja standarda: prodaja@iss.rs Seminari, obuke: iss-edukacija@iss.rs Informacije o standardima: infocentar@iss.rs
Stevana Brakusa 2, 11030 Beograd
Glavni meni

ISO 1446:1978

Green coffee — Determination of moisture content (Basic reference method)
1. 1. 1978.
95.99   Povučen   20. 12. 2001.

Опште информације

95.99     20. 12. 2001.

ISO

ISO/TC 34/SC 15

Međunarodni standard

67.140.20  

francuski   engleski  

Kupovina

Povučen

Jezik na kome želite da primite dokument.

Apstrakt

The method consists in determinig of the loss in mass when the product, previously ground without alteration of its moisture content, is brought into equilibrium with an anhydrous atmosphere at a temperature of 48+2 °C, at a pressure of 2,0+0,7 kPa. An annex shows a suitable dish and a drying tube.

Životni ciklus

TRENUTNO

POVUČEN
ISO 1446:1978
95.99 Povučen
20. 12. 2001.

REVIDIRAN OD

NAPUŠTEN
ISO/WD 1446

NAPUŠTEN
ISO/WD 1446

OBJAVLJEN
ISO 1446:2001

Nacionalna preuzimanja

Sirova kafa - Određivanje sadržaja vlage (osnovna referentna metoda) - (Identičan sa ISO 1446:1978)

95.99   Povučen

E034-7,8,15,18 Saznaj više