Телефон: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Продаја стандарда: prodaja@iss.rs Семинари, обуке: iss-edukacija@iss.rs Информације о стандардима: infocentar@iss.rs
Стевана Бракуса 2, 11030 Београд
Главни мени

ISO/TS 22003:2013

Food safety management systems — Requirements for bodies providing audit and certification of food safety management systems
12. 12. 2013.
95.99   Повучен   7. 6. 2022.

Опште информације

95.99     7. 6. 2022.

ISO

ISO/TC 34/SC 17

Техничка спецификација

67.020     03.120.20  

енглески  

Куповина

Повучен

Језик на коме желите да примите документ.

Апстракт

ISO/TS 22003:2013 defines the rules applicable for the audit and certification of a food safety management system (FSMS) complying with the requirements given in ISO 22000 (or other sets of specified FSMS requirements). It also provides the necessary information and confidence to customers about the way certification of their suppliers has been granted.

Животни циклус

ПРЕТХОДНО

ПОВУЧЕН
ISO/TS 22003:2007

ТРЕНУТНО

ПОВУЧЕН
ISO/TS 22003:2013
95.99 Повучен
7. 6. 2022.

РЕВИДИРАН ОД

ОБЈАВЉЕН
ISO 22003-1:2022

Национална преузимања

Sistemi menadžmenta bezbednošću hrane ― Zahtevi za tela koja obavljaju proveru i sertifikaciju sistema menadžmenta bezbednošću hrane

95.99   Повучен