Telefon: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Prodaja standarda: prodaja@iss.rs Seminari, obuke: iss-edukacija@iss.rs Informacije o standardima: infocentar@iss.rs
Stevana Brakusa 2, 11030 Beograd
Glavni meni

ISO/TS 22003:2013

Food safety management systems — Requirements for bodies providing audit and certification of food safety management systems
12. 12. 2013.
95.99   Povučen   7. 6. 2022.

Опште информације

95.99     7. 6. 2022.

ISO

ISO/TC 34/SC 17

Tehnička specifikacija

67.020     03.120.20  

engleski  

Kupovina

Povučen

Jezik na kome želite da primite dokument.

Apstrakt

ISO/TS 22003:2013 defines the rules applicable for the audit and certification of a food safety management system (FSMS) complying with the requirements given in ISO 22000 (or other sets of specified FSMS requirements). It also provides the necessary information and confidence to customers about the way certification of their suppliers has been granted.

Životni ciklus

PRETHODNO

POVUČEN
ISO/TS 22003:2007

TRENUTNO

POVUČEN
ISO/TS 22003:2013
95.99 Povučen
7. 6. 2022.

REVIDIRAN OD

OBJAVLJEN
ISO 22003-1:2022

Nacionalna preuzimanja

Sistemi menadžmenta bezbednošću hrane ― Zahtevi za tela koja obavljaju proveru i sertifikaciju sistema menadžmenta bezbednošću hrane

95.99   Povučen

E034-17 Saznaj više