Телефон: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Продаја стандарда: prodaja@iss.rs Семинари, обуке: iss-edukacija@iss.rs Информације о стандардима: infocentar@iss.rs
Стевана Бракуса 2, 11030 Београд
Главни мени

ISO 1955:1982

Citrus fruits and derived products — Determination of essential oils content (Reference method)
1. 12. 1982.

Опште информације

90.93     13. 1. 2022.

ISO

ISO/TC 34/SC 3

Међународни стандард

67.080.10  

француски   енглески  

Куповина

Објављен

Језик на коме желите да примите документ.

Апстракт

The method consists in boiling a test portion, diluted or undiluted, and steam entrainment of the oils which are collected in a graduated tube; after cooling, direct reading from this tube of the volume of the oils separated from the destillate.

Животни циклус

ТРЕНУТНО

ОБЈАВЉЕН
ISO 1955:1982
90.93 Одлука о потврђивању стандарда
13. 1. 2022.

Национална преузимања

Citrusno voće i proizvodi koji potiču od njega - Određivanje sadržaja etarskih ulja (referentna metoda)

90.93   Одлука о потврђивању стандарда