Telefon: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Prodaja standarda: prodaja@iss.rs Seminari, obuke: iss-edukacija@iss.rs Informacije o standardima: infocentar@iss.rs
Stevana Brakusa 2, 11030 Beograd
Glavni meni

ISO 1955:1982

Citrus fruits and derived products — Determination of essential oils content (Reference method)
1. 12. 1982.

Опште информације

90.93     13. 1. 2022.

ISO

ISO/TC 34/SC 3

Međunarodni standard

67.080.10  

francuski   engleski  

Kupovina

Objavljen

Jezik na kome želite da primite dokument.

Apstrakt

The method consists in boiling a test portion, diluted or undiluted, and steam entrainment of the oils which are collected in a graduated tube; after cooling, direct reading from this tube of the volume of the oils separated from the destillate.

Životni ciklus

TRENUTNO

OBJAVLJEN
ISO 1955:1982
90.93 Odluka o potvrđivanju standarda
13. 1. 2022.

Nacionalna preuzimanja

Citrusno voće i proizvodi koji potiču od njega - Određivanje sadržaja etarskih ulja (referentna metoda)

90.93   Odluka o potvrđivanju standarda

E034-3 Saznaj više