Телефон: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Продаја стандарда: prodaja@iss.rs Семинари, обуке: iss-edukacija@iss.rs Информације о стандардима: infocentar@iss.rs
Стевана Бракуса 2, 11030 Београд
Главни мени

ISO 2172:1983

Fruit juice — Determination of soluble solids content — Pycnometric method
1. 8. 1983.

Опште информације

90.93     29. 3. 2023.

ISO

ISO/TC 34/SC 3

Међународни стандард

67.160.20  

француски   енглески  

Куповина

Објављен

Језик на коме желите да примите документ.

Апстракт

The method consists in measuring of the relative density of a test portion at 20 C using a pyknometer, and conversing, using a table, of the relative density sinto the soluble solids content expressed as sucrose. It is applicable to products containing no suspended matter and to clear concentrated products. For other fruit and vegetable products the method specified in ISO 2173 should be used.

Животни циклус

ТРЕНУТНО

ОБЈАВЉЕН
ISO 2172:1983
90.93 Одлука о потврђивању стандарда
29. 3. 2023.

РЕВИДИРАН ОД

НАПУШТЕН
ISO/WD 2172