Телефон: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Продаја стандарда: prodaja@iss.rs Семинари, обуке: iss-edukacija@iss.rs Информације о стандардима: infocentar@iss.rs
Стевана Бракуса 2, 11030 Београд
Главни мени

ISO 7305:2019

Milled cereal products — Determination of fat acidity
13. 3. 2019.

Опште информације

90.93     18. 6. 2025.

ISO

ISO/TC 34/SC 4

Међународни стандард

67.060  

енглески   француски  

Куповина

Објављен

Језик на коме желите да примите документ.

Апстракт

This document specifies a method for the determination of the fat acidity of milled cereal products. It is applicable to flours and semolinas obtained from wheat and durum wheat, and to pasta.
NOTE This document appears to be applicable also to grains, flours and semolinas obtained from maize, and rye flour and oat flakes, but a further interlaboratory test is necessary before confirming this extension of the field of application.

Животни циклус

ПРЕТХОДНО

ПОВУЧЕН
ISO 7305:1998

ТРЕНУТНО

ОБЈАВЉЕН
ISO 7305:2019
90.93 Одлука о потврђивању стандарда
18. 6. 2025.

РЕВИДИРАН ОД

ПРОЈЕКАТ
ISO/PWI 7305

Национална преузимања

Proizvodi od mlevenog žita — Određivanje kiselosti masti

90.93   Одлука о потврђивању стандарда