Телефон: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Продаја стандарда: prodaja@iss.rs Семинари, обуке: iss-edukacija@iss.rs Информације о стандардима: infocentar@iss.rs
Стевана Бракуса 2, 11030 Београд
Главни мени

ISO 15302:2017

Animal and vegetable fats and oils — Determination of benzo[a]pyrene — Reverse-phase high performance liquid chromatography method
29. 3. 2017.

Опште информације

90.93     8. 11. 2022.

ISO

ISO/TC 34/SC 11

Међународни стандард

67.200.10  

енглески   француски  

Куповина

Објављен

Језик на коме желите да примите документ.

Апстракт

ISO 15302:2017 specifies a method for the determination of benzo[a]pyrene in crude or refined edible oils and fats by reverse-phase high performance liquid chromatography (HPLC) using fluorimetric detection in the range 0,1 µg/kg to 50 µg/kg.
Milk and milk products (or fat coming from milk and milk products) are excluded from the scope of this document.

Животни циклус

ПРЕТХОДНО

ПОВУЧЕН
ISO 15302:2007

ТРЕНУТНО

ОБЈАВЉЕН
ISO 15302:2017
90.93 Одлука о потврђивању стандарда
8. 11. 2022.

Национална преузимања

Ulja i masti biljnog i životinjskog porekla – Određivanje sadržaja benzo[a]pirena – Metoda reverzno-fazne tečne hromatografije visoke performanse

60.60   Стандард објављен