Telefon: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Prodaja standarda: prodaja@iss.rs Seminari, obuke: iss-edukacija@iss.rs Informacije o standardima: infocentar@iss.rs
Stevana Brakusa 2, 11030 Beograd
Glavni meni

ISO 15302:2017

Animal and vegetable fats and oils — Determination of benzo[a]pyrene — Reverse-phase high performance liquid chromatography method
29. 3. 2017.

Опште информације

90.93     8. 11. 2022.

ISO

ISO/TC 34/SC 11

Međunarodni standard

67.200.10  

engleski   francuski  

Kupovina

Objavljen

Jezik na kome želite da primite dokument.

Apstrakt

ISO 15302:2017 specifies a method for the determination of benzo[a]pyrene in crude or refined edible oils and fats by reverse-phase high performance liquid chromatography (HPLC) using fluorimetric detection in the range 0,1 µg/kg to 50 µg/kg.
Milk and milk products (or fat coming from milk and milk products) are excluded from the scope of this document.

Životni ciklus

PRETHODNO

POVUČEN
ISO 15302:2007

TRENUTNO

OBJAVLJEN
ISO 15302:2017
90.93 Odluka o potvrđivanju standarda
8. 11. 2022.

Nacionalna preuzimanja

Ulja i masti biljnog i životinjskog porekla – Određivanje sadržaja benzo[a]pirena – Metoda reverzno-fazne tečne hromatografije visoke performanse

60.60   Standard objavljen

E034-2,11 Saznaj više