Телефон: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Продаја стандарда: prodaja@iss.rs Семинари, обуке: iss-edukacija@iss.rs Информације о стандардима: infocentar@iss.rs
Стевана Бракуса 2, 11030 Београд
Главни мени

ISO 2446:1976

Milk — Determination of fat content (Routine method)
1. 10. 1976.
95.99   Повучен   26. 8. 2008.

Опште информације

95.99     26. 8. 2008.

ISO

ISO/TC 34/SC 5

Међународни стандард

67.100.10  

француски   енглески  

Куповина

Повучен

Језик на коме желите да примите документ.

Апстракт

Is applicable to liquid milk, whole or partially skimmed, raw or pasteurized. The method specified is based on the saparation of the fat of the milk in a butyrometer by centrifuging after the protein has been dissolved with sulphuric acid. The procedure for checking the capacity of the milk pipette is described in an annex.

Животни циклус

ТРЕНУТНО

ПОВУЧЕН
ISO 2446:1976
95.99 Повучен
26. 8. 2008.

РЕВИДИРАН ОД

НАПУШТЕН
ISO/WD 2446

ПОВУЧЕН
ISO 2446:2008