Телефон: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Продаја стандарда: prodaja@iss.rs Семинари, обуке: iss-edukacija@iss.rs Информације о стандардима: infocentar@iss.rs
Стевана Бракуса 2, 11030 Београд
Главни мени

ISO 13493:2021

Meat and meat products — Determination of chloramphenicol content — Reference method
27. 8. 2021.

Опште информације

60.60     27. 8. 2021.

ISO

ISO/TC 34/SC 6

Међународни стандард

67.120.10  

енглески  

Куповина

Објављен

Језик на коме желите да примите документ.

Апстракт

This document specifies the liquid chromatographic (LC) method for the determination of chloramphenicol content of muscle tissue of meat, including livestock and poultry.
This document specifies the liquid chromatography tandem mass spectrometry method (LC-MS/MS) for the determination of chloramphenicol content of muscle tissue, casing, liver of meat and meat products, including livestock and poultry.
This document specifies LC-MS/MS as the reference method.
The LC method is suitable for the determination of chloramphenicol content greater than 6,5 mg/kg.
LC-MS/MS is suitable for the determination of chloramphenicol content greater than 0,1 μg/kg.
Test samples which have deteriorated cannot be analysed with this method.

Животни циклус

ПРЕТХОДНО

ПОВУЧЕН
ISO 13493:1998

ТРЕНУТНО

ОБЈАВЉЕН
ISO 13493:2021
60.60 Стандард објављен
27. 8. 2021.

Национална преузимања

Месо и производи од меса – Одређивање садржаја хлорамфеникола – Референтна метода

60.60   Стандард објављен