Телефон: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Продаја стандарда: prodaja@iss.rs Семинари, обуке: iss-edukacija@iss.rs Информације о стандардима: infocentar@iss.rs
Стевана Бракуса 2, 11030 Београд
Главни мени

ISO 2962:1984

Cheese and processed cheese products — Determination of total phosphorus content — Molecular absorption spectrometric method
1. 5. 1984.
95.99   Повучен   21. 5. 2010.

Опште информације

95.99     21. 5. 2010.

ISO

ISO/TC 34/SC 5

Међународни стандард

67.100.30  

француски   енглески  

Куповина

Повучен

Језик на коме желите да примите документ.

Апстракт

Describes a procedure which includes the digestion of cheese by sulphuric acid and hydrogen peroxide, the addition of molybdate-ascorbic acid solution to form molybdenum blue, and the molecular absorption spectrometric measurement of the blue colour formed. Instead of wet digestion it is also possible to use dry ashing provided that the same results are given by the procedure.

Животни циклус

ПРЕТХОДНО

ПОВУЧЕН
ISO 2962:1974

ТРЕНУТНО

ПОВУЧЕН
ISO 2962:1984
95.99 Повучен
21. 5. 2010.

РЕВИДИРАН ОД

ОБЈАВЉЕН
ISO 2962:2010