Телефон: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Продаја стандарда: prodaja@iss.rs Семинари, обуке: iss-edukacija@iss.rs Информације о стандардима: infocentar@iss.rs
Стевана Бракуса 2, 11030 Београд
Главни мени

ISO 2962:2010

Cheese and processed cheese products — Determination of total phosphorus content — Molecular absorption spectrometric method
21. 5. 2010.

Опште информације

90.60     3. 9. 2023.

ISO

ISO/TC 34/SC 5

Међународни стандард

67.100.30  

енглески   француски   руски  

Куповина

Објављен

Језик на коме желите да примите документ.

Апстракт

ISO 2962|IDF 33:2010 specifies a molecular absorption spectrometric method for the determination of the total phosphorus content of cheese. The method is applicable to all kinds of cheese and to processed cheese products.

Животни циклус

ПРЕТХОДНО

ПОВУЧЕН
ISO 2962:1984

ТРЕНУТНО

ОБЈАВЉЕН
ISO 2962:2010
90.60 Завршетак поступка преиспитивања стандарда
3. 9. 2023.

Национална преузимања

Sir i proizvodi od topljenog sira — Određivanje ukupnog sadržaja fosfora — Metoda molekularne apsorpcione spektrometrije

90.60   Завршетак поступка преиспитивања стандарда