Телефон: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Продаја стандарда: prodaja@iss.rs Семинари, обуке: iss-edukacija@iss.rs Информације о стандардима: infocentar@iss.rs
Стевана Бракуса 2, 11030 Београд
Главни мени

ISO/AWI 25273

Cereals and cereal products — Common wheat (Triticum aestivum L.) — Determination of alveograph properties of dough at adapted hydration from commercial or test flours and test milling methodology

Опште информације

20.00     29. 8. 2024.

ISO

ISO/TC 34/SC 4

Међународни стандард

Апстракт

This document specifies a method that uses an Alveograph to determine the rheological
properties of different types of dough at adapted hydration obtained from “soft” to “hard” wheat
flour (Triticum aestivum L.) produced by industrial milling or laboratory milling.
It describes the Alveograph test and how to use a laboratory mill to produce flour in two stages:
- Stage 1: preparation of the wheat grain for milling to make it easier to separate the bran from
the endosperm (see Clause 8);
- Stage 2: the milling process itself, including the break system involving three fluted rollers,
reduction of particle size between two smooth rollers and the use of a centrifugal sieving
machine to grade the products (see Clause 9).

Животни циклус

ТРЕНУТНО

ПРОЈЕКАТ
ISO/AWI 25273
20.00 Нови пројекат уписује се у план рада комисије за стандарде
29. 8. 2024.

Национална преузимања

Жита и производи од жита - Пшеница (Triticum aestivum L.) - Одређивање алвеографских својстава теста од брашна за тржиште и од брашна произведеног лабораторијског млевења при подешеној хидратацији и методологији лабораторијског млевења

10.99   Нови пројекат се прихвата