Телефон: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Продаја стандарда: prodaja@iss.rs Семинари, обуке: iss-edukacija@iss.rs Информације о стандардима: infocentar@iss.rs
Стевана Бракуса 2, 11030 Београд
Главни мени

ISO/PWI 6632

Fruits, vegetables and derived products — Determination of volatile acidity

Опште информације

00.98     20. 1. 2025.

ISO

ISO/TC 34/SC 3

Међународни стандард

Апстракт

The method consists in acidifying a test portion with tartaric acid, entraining the volatile acids by steam distillation and titrating the distillate with standard volumetric sodium hydroxide solution in the presence of phenolphthalein as an indicator. The method is applicable to all fresh products, to products preserved without chemical preservatives, and to products to which sulphur dioxide has been added.

Животни циклус

ПРЕТХОДНО

ОБЈАВЉЕН
ISO 6632:1981

ТРЕНУТНО

НАПУШТЕН
ISO/PWI 6632
00.98 Предлог новог пројекта се одбацује
20. 1. 2025.