Телефон: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Продаја стандарда: prodaja@iss.rs Семинари, обуке: iss-edukacija@iss.rs Информације о стандардима: infocentar@iss.rs
Стевана Бракуса 2, 11030 Београд
Главни мени

ISO 3959:1977

Green bananas — Ripening conditions
1. 6. 1977.

Опште информације

90.93     26. 8. 2024.

ISO

ISO/TC 34/SC 3

Међународни стандард

67.080.10  

француски   енглески  

Куповина

Објављен

Језик на коме желите да примите документ.

Апстракт

Describes factors influencing the degree of ripeness when the fruits are placed in the ripening room, the placing of the fruits in the ripening room, the heating of the fruits, the phases of ripening, the action of ethylene, the storage temperature after ripening, the degree of ripeness at the time of supply to the retailer, and causes of defective ripening.

Животни циклус

ТРЕНУТНО

ОБЈАВЉЕН
ISO 3959:1977
90.93 Одлука о потврђивању стандарда
26. 8. 2024.

Национална преузимања

Zelene banane – Uslovi za dozrevanje

90.93   Одлука о потврђивању стандарда