Телефон: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Продаја стандарда: prodaja@iss.rs Семинари, обуке: iss-edukacija@iss.rs Информације о стандардима: infocentar@iss.rs
Стевана Бракуса 2, 11030 Београд
Главни мени

SRPS E.B1.300:2023

Свеже воће и поврће – Захтеви за контролу тржишног квалитета – Црни лук

Fresh fruit and vegetables – Marketing and commercial quality control requirements of onions
31. 7. 2023.
31. 7. 2023.

Опште информације

60.60     31. 7. 2023.

ISS

E034-3

Међународни стандард

67.080.20  

српски  

из плана за 2023

Куповина

Објављен

Језик на коме желите да примите документ.

Апстракт

У овом стандарду дефинисани су захтеви за квалитет црног лука варијетета (култивара) који потичу од Allium cepa L. у фази контроле при извозу, после припреме и паковања. Млади црни лук са лишћем и црни лук за индустријску прераду нису обухваћене овим стандардом.

Животни циклус

ПРЕТХОДНО

ПОВУЧЕН
SRPS E.B1.300:2012

ТРЕНУТНО

ОБЈАВЉЕН
SRPS E.B1.300:2023
60.60 Стандард објављен
31. 7. 2023.

Повезани пројекти

Идентичан са UNECE STANDARD FFV-25:2019