Телефон: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Продаја стандарда: prodaja@iss.rs Семинари, обуке: iss-edukacija@iss.rs Информације о стандардима: infocentar@iss.rs
Стевана Бракуса 2, 11030 Београд
Главни мени

SRPS E.B1.300:2012

Sveže voće i povrće — Zahtevi za kontrolu tržišnog kvaliteta — Crni luk

Fresh fruit and vegetables – Commercial quality control requirements – Onions
30. 1. 2012.
30. 1. 2012.
95.99   Повучен   31. 7. 2023.

Опште информације

95.99     31. 7. 2023.

ISS

E034-3

67.080.20  

српски  

From plan 2010

Куповина

Повучен

Језик на коме желите да примите документ.

Апстракт

U ovom standardu definisani su zahtevi za kvalitet crnog luka varijeteta (kultivara) koji potiču od Allium cepa L. u fazi kontrole pri izvozu, posle pripreme i pakovanja. Mladi crni luk sa lišćem i crni luk za industrijsku preradu nisu obuhvaćene ovim standardom.

Животни циклус

ТРЕНУТНО

ПОВУЧЕН
SRPS E.B1.300:2012
95.99 Повучен
31. 7. 2023.

РЕВИДИРАН ОД

ОБЈАВЉЕН
SRPS E.B1.300:2023

Повезани пројекти

Идентичан са UNECE STANDARD FFV-25:2010