SRPS E.K8.050:1997
Masti i ulja biljnog porekla - Određivanje sadržaja ukupne masti u majonezu i srodnim proizvodima
Vegetable fats and oils - Determination of total fat content in mayonnaise and related products
10. 12. 1997.
10. 12. 1997.
Опште информације
90.93
2. 9. 2020.
ISS
E034-2,11
српски
Апстракт
Ovim standardom se utvrđuje metoda za određivanje sadržaja ukupne masti u majonezu i srodnim proizvodima.
Животни циклус
ТРЕНУТНО
ОБЈАВЉЕН
SRPS E.K8.050:1997
90.93
Одлука о потврђивању стандарда
2. 9. 2020.
Повезани пројекти
Идентичан са
CODEX STAN 168-1989
Национални прописи и стандарди
Правилник о квалитету и другим захтевима за јестива биљна уља и масти, маргарин и друге масне намазе, мајонез и сродне производе
MINISTARSTVO POLjOPRIVREDE