SRPS E.K8.050:1997
Masti i ulja biljnog porekla - Određivanje sadržaja ukupne masti u majonezu i srodnim proizvodima
Vegetable fats and oils - Determination of total fat content in mayonnaise and related products
10. 12. 1997.
10. 12. 1997.
Опште информације
90.93
2. 9. 2020.
ISS
E034-2,11
srpski
Apstrakt
Ovim standardom se utvrđuje metoda za određivanje sadržaja ukupne masti u majonezu i srodnim proizvodima.
Životni ciklus
TRENUTNO
OBJAVLJEN
SRPS E.K8.050:1997
90.93
Odluka o potvrđivanju standarda
2. 9. 2020.
Povezani projekti
Identičan sa
CODEX STAN 168-1989
Nacionalni propisi i standardi
Pravilnik o kvalitetu i drugim zahtevima za jestiva biljna ulja i masti, margarin i druge masne namaze, majonez i srodne proizvode
MINISTARSTVO POLjOPRIVREDE