Телефон: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Продаја стандарда: prodaja@iss.rs Семинари, обуке: iss-edukacija@iss.rs Информације о стандардима: infocentar@iss.rs
Стевана Бракуса 2, 11030 Београд
Главни мени

SRPS ISO 1741:2000

Dekstroza - ODREĐIVANJE GUBITKA MASE SUŠENJEM - Metoda sušenja u vakuum sušnici - (Identičan sa ISO 1741:1980)

Dextrose - Determination of loss in mass on drying - Vacuum oven method (ISO 1741:1980)
20. 1. 2000.
20. 1. 2000.
95.99   Повучен  

Опште информације

95.99    

ISS

E034-4

Европски стандард

67.180.20  

српски  

Куповина

Повучен

Језик на коме желите да примите документ.

Апстракт

Ovim standardom utvrđuje se metoda sušenja u vakuumskoj sušnici za određivanje gubitka mase u toku sušenja dekstroze. Metoda se primenjuje na anhidrovanu dekstrozu i dekstrozu-monohidrat. Princip metode je sušenje dela uzorka za ispitivanje u vakuumskoj sušnici na 100°C pod pritiskom koji ne prelazi 135mbar.

Животни циклус

ТРЕНУТНО

ПОВУЧЕН
SRPS ISO 1741:2000
95.99 Повучен

РЕВИДИРАН ОД

ОБЈАВЉЕН
SRPS EN ISO 1741:2008

Повезани пројекти

Идентичан са EN ISO 1741:1994

Идентичан са ISO 1741:1980