Телефон: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Продаја стандарда: prodaja@iss.rs Семинари, обуке: iss-edukacija@iss.rs Информације о стандардима: infocentar@iss.rs
Стевана Бракуса 2, 11030 Београд
Главни мени

SRPS E.Z8.001:2002

Кухињска со и со за прехрамбену индустрију - Узимање узорака

Food grade salt - Sampling
9. 7. 2002.
9. 7. 2002.

Опште информације

90.93     5. 1. 2021.

ISS

E275

српски  

Куповина

Објављен

Језик на коме желите да примите документ.

Апстракт

Овим стандардом утврђује се метода узимања узорака кухињске соли и соли за прехрамбену индустрију.

Животни циклус

ПРЕТХОДНО

ПОВУЧЕН
SRPS E.Z8.001:1995

ТРЕНУТНО

ОБЈАВЉЕН
SRPS E.Z8.001:2002
90.93 Одлука о потврђивању стандарда
5. 1. 2021.

Повезани пројекти

Идентичан са CODEX STAN 150 -1985

Национални прописи и стандарди

Правилник о квалитету и другим захтевима за со за људску исхрану и производњу намирница

MINISTARSTVO ZDRAVLjA