Телефон: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Продаја стандарда: prodaja@iss.rs Семинари, обуке: iss-edukacija@iss.rs Информације о стандардима: infocentar@iss.rs
Стевана Бракуса 2, 11030 Београд
Главни мени

E275

Анализа хране - Хоризонталне методе

Активна

Главна комисија

Институт за стандардизацију Србије

Marijana Petkovic

Prof.dr Ljilja Todorović

Одељење за хемијске технологије, пољопривреду, шумарство, безбедност, животну средину и опште стандарде

Апстракт

Стандардизација хоризонталних метода за анализу хране (тј. метода за детекцију и/или одређивање адитива, остатака пестицида и контаминената, хране третиране зрачењем, генетички модификоване хране, аларгена, витамина и минерала). Хоризонталне микробиолошке методе за анализу хране искључене су из предмета и подручја примене ове комисије.

Чињенице и бројке

13

је број нових пројеката

251

је број стандарда који су доступни јавности

Јавна документа

Веза са међународним или европским комитетом

Рад на доношењу српских стандарда одвија се у националним техничким комисијама, које се образују према међународним и европских техничким комитетима. У нашим комисијама раде експерти из различитих области. Будите и ви један од њих и укључите се у заједнички рад

CEN/TC 275

О члан

CEN/TC 275

О члан од

CEN/TC 453

О члан од 21.05.2019.

CEN/TC 453

О члан од 21.05.2019.

ISO/TC 34/SC 16

О члан

ISO/TC 34/SC 16

О члан од

ISO/TC 34/SC 19

О члан од 21.05.2019.

ISO/TC 34/SC 19

О члан од 21.05.2019.