SRPS EN 12742:2004
Sokovi od voća i povrća - Određivanje sadržaja slobodnih aminokiselina - Metoda tečne hromatografije
Fruit and vegetable juices - Determination of the free amino acids content - Liquid chromatographic method
1. 1. 2004.
1. 1. 2004.
Опште информације
90.93
28. 7. 2021.
90.00
28. 7. 2023.
ISS
E034-3
Европски стандард
67.160.20
српски
Апстракт
Ovim standardom utvrđuje se hromatografski postupak za određivanje sadržaja slobodnih aminokiselina u sokovima od voća i povrća i srodnim proizvodima.
Животни циклус
ТРЕНУТНО
ОБЈАВЉЕН
SRPS EN 12742:2004
90.93
Одлука о потврђивању стандарда
28. 7. 2021.
Повезани пројекти
Идентичан са
EN 12742:1999
Прописи
"Сл. гласник РС" , бр. 103/2018 Sl. glasnik 103/2018
ПРАВИЛНИК о воћним соковима и одређеним сродним производима намењеним за људску употребу
МИНИСТАРСТВО ПОЉОПРИВРЕДЕ И ЗАШТИТЕ ЖИВОТНЕ СРЕДИНЕ