Телефон: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Продаја стандарда: prodaja@iss.rs Семинари, обуке: iss-edukacija@iss.rs Информације о стандардима: infocentar@iss.rs
Стевана Бракуса 2, 11030 Београд
Главни мени

SRPS EN ISO 1737:2005

Kondenzovano mleko i kondenzovano zaslađeno mleko - Određivanje sadržaja masti - Gravimetrijska metoda (Referentna metoda)

Evaporated milk and sweetened condensed milk - Determination of fat content - Gravimetric method (Reference method) (ISO 1737:1999)
27. 6. 2005.
27. 6. 2005.
95.99   Повучен   27. 8. 2010.

Опште информације

95.99     27. 8. 2010.

ISS

E034-5

Европски стандард

67.100.10  

српски  

Термини

Куповина

Повучен

Језик на коме желите да примите документ.

Апстракт

Ovim međunarodnim standardom utvrđuje se referentna metoda za određivanje sadržaja masti u svim vrstama kondenzovanog mleka i kondenzovanog zaslađenog mleka (tečno zaslađeno i nezaslađeno koncentrovano mleko).

Животни циклус

ТРЕНУТНО

ПОВУЧЕН
SRPS EN ISO 1737:2005
95.99 Повучен
27. 8. 2010.

Повезани пројекти

Идентичан са EN ISO 1737:1999

Идентичан са ISO 1737:1999 IDENTICAL