Telefon: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Prodaja standarda: prodaja@iss.rs Seminari, obuke: iss-edukacija@iss.rs Informacije o standardima: infocentar@iss.rs
Stevana Brakusa 2, 11030 Beograd
Glavni meni

SRPS EN ISO 1737:2005

Kondenzovano mleko i kondenzovano zaslađeno mleko - Određivanje sadržaja masti - Gravimetrijska metoda (Referentna metoda)

Evaporated milk and sweetened condensed milk - Determination of fat content - Gravimetric method (Reference method) (ISO 1737:1999)
27. 6. 2005.
27. 6. 2005.
95.99   Povučen   27. 8. 2010.

Опште информације

95.99     27. 8. 2010.

ISS

E034-5

Evropski standard

67.100.10  

srpski  

Termini

Kupovina

Povučen

Jezik na kome želite da primite dokument.

Apstrakt

Ovim međunarodnim standardom utvrđuje se referentna metoda za određivanje sadržaja masti u svim vrstama kondenzovanog mleka i kondenzovanog zaslađenog mleka (tečno zaslađeno i nezaslađeno koncentrovano mleko).

Životni ciklus

TRENUTNO

POVUČEN
SRPS EN ISO 1737:2005
95.99 Povučen
27. 8. 2010.

Povezani projekti

Identičan sa EN ISO 1737:1999

Identičan sa ISO 1737:1999 IDENTICAL