Телефон: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Продаја стандарда: prodaja@iss.rs Семинари, обуке: iss-edukacija@iss.rs Информације о стандардима: infocentar@iss.rs
Стевана Бракуса 2, 11030 Београд
Главни мени

SRPS EN ISO 1736:2005

Mleko u prahu i mlečni proizvodi u prahu - Određivanje sadržaja masti - Gravimetrijska metoda (Referentna metoda)

Dried milk and dried milk products - Determination of fat content - Gravimetric method (Reference method) (ISO 1736:2000)
27. 6. 2005.
27. 6. 2005.
95.99   Повучен   28. 9. 2010.

Опште информације

95.99     28. 9. 2010.

ISS

E034-5

Европски стандард

67.100.01     67.100.10  

српски  

Термини

Куповина

Повучен

Језик на коме желите да примите документ.

Апстракт

Standardom se utvrđuje referentna metoda za određivanje sadržaja masti u mleku u prahu i proizvodima od mleka u prahu. Metoda se primenjuje na mleko u prahu sa sadržajem masti od 40% (masena frakcija) ili više, punomasno mleko u prahu, delimično obrano mleko u prahu, obrano mleko u prahu, surutku u prahu, mlaćenicu u prahu i serum maslaca u prahu.

Животни циклус

ТРЕНУТНО

ПОВУЧЕН
SRPS EN ISO 1736:2005
95.99 Повучен
28. 9. 2010.

РЕВИДИРАН ОД

ОБЈАВЉЕН
SRPS EN ISO 1736:2010

Повезани пројекти

Идентичан са EN ISO 1736:2000

Идентичан са ISO 1736:2000 IDENTICAL