Телефон: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Продаја стандарда: prodaja@iss.rs Семинари, обуке: iss-edukacija@iss.rs Информације о стандардима: infocentar@iss.rs
Стевана Бракуса 2, 11030 Београд
Главни мени

SRPS EN ISO 1736:2010

Mleko u prahu i proizvodi od mleka u prahu — Određivanje sadržaja masti — Gravimetrijska metoda (Referentna metoda)

Dried milk and dried milk products - Determination of fat content - Gravimetric method (Reference method)(ISO 1736:2008)
28. 9. 2010.
28. 9. 2010.

Опште информације

90.93     19. 3. 2012.

90.00    19. 3. 2017.

ISS

E034-5

Европски стандард

67.100.10  

српски  

SRPS EN ISO 1042:2010;SRPS EN ISO 4788:2010

Куповина

Објављен

Језик на коме желите да примите документ.

Апстракт

Standardom se utvrđuje referentna metoda za određivanje sadržaja masti u mleku u prahu i proizvodima od mleka u prahu. Metoda se primenjuje na mleko u prahu sa sadržajem masti od 40 % (maseni udeo) ili više, punomasno mleko u prahu, delimično obrano mleko u prahu, obrano mleko u prahu, surutku u prahu, mlaćenicu u prahu i serum maslaca u prahu.

Животни циклус

ПРЕТХОДНО

ПОВУЧЕН
SRPS EN ISO 1736:2005

ТРЕНУТНО

ОБЈАВЉЕН
SRPS EN ISO 1736:2010
90.93 Одлука о потврђивању стандарда
19. 3. 2012.

Повезани пројекти

Идентичан са EN ISO 1736:2008

Идентичан са ISO 1736:2008

Идентичан са IDF 9:2008