SRPS EN 1140:2005
Sokovi od voća i povrća - Enzimsko određivanje sadržaja D-glukoze i D-fruktoze - NADPH spektrometrijska metoda
Fruit and vegetable juices - Enzymatic determination of D-glucose and D-fructose content - NADPH spectrometric method
23. 8. 2005.
23. 8. 2005.
Опште информације
90.93
31. 12. 1999.
ISS
E034-3
Европски стандард
67.160.20
српски
Апстракт
Standardom se utvrđuje enzimska metoda za određivanje D-glukoze i D-fruktoze u sokovima od voća ili povrća i srodnim proizvodima.
Животни циклус
ТРЕНУТНО
ОБЈАВЉЕН
SRPS EN 1140:2005
90.93
Одлука о потврђивању стандарда
31. 12. 1999.
Повезани пројекти
Идентичан са
EN 1140:1994
Прописи
"Сл. гласник РС" , бр. 103/2018 Sl. glasnik 103/2018
ПРАВИЛНИК о воћним соковима и одређеним сродним производима намењеним за људску употребу
МИНИСТАРСТВО ПОЉОПРИВРЕДЕ И ЗАШТИТЕ ЖИВОТНЕ СРЕДИНЕ