Телефон: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Продаја стандарда: prodaja@iss.rs Семинари, обуке: iss-edukacija@iss.rs Информације о стандардима: infocentar@iss.rs
Стевана Бракуса 2, 11030 Београд
Главни мени

SRPS EN 1672-2:2008

Mašine za prehrambenu industriju - Osnovni pojmovi - Deo 2: Higijenski zahtevi

Food processing machinery - Basic concepts - Part 2: Hygiene requirements
27. 3. 2008.
27. 3. 2008.
95.99   Повучен  

Опште информације

95.99    

ISS

E153

Европски стандард

67.260  

српски  

Термини

Куповина

Повучен

Језик на коме желите да примите документ.

Апстракт

Ovim dokumentom se utvrđuju zajednički higijenski zahtevi za mašine koje se upotrebljavaju za pripremanje i obradu hrane za ljudsku, i ako je relevantno, za životinjsku potrošnju kako bi se otklonio ili na najmanju meru smanjio rizik od zaraze, infekcije, bolesti, ili povrede nastale zbog ove hrane. On identifikuje opasnosti koje se odnose na upotrebu mašina za prehrambenu industriju i opisuje metode projektovanja i uputstvo za upotrebu, radi otklanjanja ili smanjenja ovih rizika.

Повезане директиве

НАПОМЕНА: Уколико се у пољу са називом директиве не налази реч „хармонизован“ (обележена зеленом бојом), то значи да европски стандард није цитиран у OJEU.

98/37/EC

Direktiva za mašine

Хармонизован

Животни циклус

ТРЕНУТНО

ПОВУЧЕН
SRPS EN 1672-2:2008
95.99 Повучен

РЕВИДИРАН ОД

ПОВУЧЕН
SRPS EN 1672-2:2010

Повезани пројекти

Идентичан са EN 1672-2:2005