Телефон: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Продаја стандарда: prodaja@iss.rs Семинари, обуке: iss-edukacija@iss.rs Информације о стандардима: infocentar@iss.rs
Стевана Бракуса 2, 11030 Београд
Главни мени

SRPS EN 1230-2:2008

Papir i karton predviđeni da budu u kontaktu sa hranom - Senzorska analiza - Deo 2: Izmenjena ukusnost (kvarenje)

Paper and board intended to come into contact with foodstuffs - Sensory analysis - Part 2: Off-flavour (taint)
27. 2. 2008.
95.99   Повучен   29. 8. 2011.

Опште информације

95.99     29. 8. 2011.

ISS

H006

Национални стандард

енглески  

Куповина

Повучен

Језик на коме желите да примите документ.

Апстракт

Ovaj standard spada u grupu standarda koji utvrđuju metode ispitivanja papira i kartona koji su predviđeni da budu u kontaktu sa hranom. Ovim standardom se utvrđuje dali uzorak papira ili kartona sadrži supstance koje se mogu prenositi vazduhom do supstance koja se ispituje i utiče na njen ukus. Na rezultate ovog ispitivanja može da utiče vreme koje je proteklo od proizvodnje do ispitivanja kao i uslovi skladištenja papira i kartona.

Животни циклус

ТРЕНУТНО

ПОВУЧЕН
SRPS EN 1230-2:2008
95.99 Повучен
29. 8. 2011.

РЕВИДИРАН ОД

ОБЈАВЉЕН
SRPS EN 1230-2:2011