Телефон: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Продаја стандарда: prodaja@iss.rs Семинари, обуке: iss-edukacija@iss.rs Информације о стандардима: infocentar@iss.rs
Стевана Бракуса 2, 11030 Београд
Главни мени

SRPS ISO/TS 22003:2010

Sistemi menadžmenta bezbednošću hrane - Zahtevi za tela koja obavljaju proveru i sertifikaciju sistema menadžmenta bezbednošću hrane

Food safety management systems — Requirements for bodies providing audit and certification of food safety management systems
26. 5. 2010.
26. 5. 2010.
95.99   Повучен   30. 10. 2015.

Опште информације

95.99     30. 10. 2015.

ISS

E034-17

Техничка спецификација

03.120.20     67.020     03.100.70  

српски  

Куповина

Повучен

Језик на коме желите да примите документ.

Апстракт

Ovom tehničkom specifikacijom
-definišu se pravila koja se primenjuju za proveru i sertifikaciju sistema menadžmenta bezbednošću hrane (FSMS) a koja su u skladu sa zahtevima datim u ISO 22000, i
-obezbeđuju se potrebne informacije i obezbeđuje poverenje korisnicima o načinu sertifikacije nihovih odobrenih dobavljača.

Животни циклус

ТРЕНУТНО

ПОВУЧЕН
SRPS ISO/TS 22003:2010
95.99 Повучен
30. 10. 2015.

РЕВИДИРАН ОД

ПОВУЧЕН
SRPS ISO/TS 22003:2015

Повезани пројекти

Идентичан са ISO/TS 22003:2007