Телефон: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Продаја стандарда: prodaja@iss.rs Семинари, обуке: iss-edukacija@iss.rs Информације о стандардима: infocentar@iss.rs
Стевана Бракуса 2, 11030 Београд
Главни мени

SRPS EN ISO 11052:2009

Brašno i krupica (griz) od durum pšenice - Određivanje sadržaja žutog pigmenta

Durum wheat flour and semolina - Determination of yellow pigment content (ISO 11052:1994)
9. 7. 2009.

Опште информације

60.60    

ISS

E034-4

Европски стандард

67.060  

енглески  

Куповина

Објављен

Језик на коме желите да примите документ.

Апстракт

Ovim standardom utvrđuje se metoda za određivanje sadržaja žutog pigmenta u brašnu i grizu durum pšenice (Triticum durum L.)

Животни циклус

ТРЕНУТНО

ОБЈАВЉЕН
SRPS EN ISO 11052:2009
60.60 Стандард објављен

Повезани пројекти

Идентичан са EN ISO 11052:2006

Идентичан са ISO 11052:1994 IDENTICAL

Национални прописи и стандарди

„Сл. гласник РС“, бр. 68/16
Правилник о квалитету жита, млинских и пекарских производа и тестенина