Telefon: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Prodaja standarda: prodaja@iss.rs Seminari, obuke: iss-edukacija@iss.rs Informacije o standardima: infocentar@iss.rs
Stevana Brakusa 2, 11030 Beograd
Glavni meni

SRPS EN ISO 11052:2009

Brašno i krupica (griz) od durum pšenice - Određivanje sadržaja žutog pigmenta

Durum wheat flour and semolina - Determination of yellow pigment content (ISO 11052:1994)
9. 7. 2009.

Опште информације

60.60    

ISS

E034-4

Evropski standard

67.060  

engleski  

Kupovina

Objavljen

Jezik na kome želite da primite dokument.

Apstrakt

Ovim standardom utvrđuje se metoda za određivanje sadržaja žutog pigmenta u brašnu i grizu durum pšenice (Triticum durum L.)

Životni ciklus

TRENUTNO

OBJAVLJEN
SRPS EN ISO 11052:2009
60.60 Standard objavljen

Povezani projekti

Identičan sa EN ISO 11052:2006

Identičan sa ISO 11052:1994 IDENTICAL

Nacionalni propisi i standardi

„Сл. гласник РС“, бр. 68/16
Pravilnik o kvalitetu žita, mlinskih i pekarskih proizvoda i testenina