Телефон: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Продаја стандарда: prodaja@iss.rs Семинари, обуке: iss-edukacija@iss.rs Информације о стандардима: infocentar@iss.rs
Стевана Бракуса 2, 11030 Београд
Главни мени

SRPS E.B3.500:1972

Ispitivanje mirođije i začina. Uzimanje uzoraka

Testing of spices and condiments. Sampling
1. 7. 1972.
1. 7. 1972.
95.99   Повучен  

Опште информације

95.99    

ISS

E034-7,8,15,18

Национални стандард

српски  

Куповина

Повучен

Језик на коме желите да примите документ.

Апстракт

Utvrđuje se način uzimanja uzoraka mirođija i začina. Daju se definicije , opšte odredbe, pribor, sastavljanje partije uzoraka, pojedinačni uzorak, zbirni uzorak, laboratorijski uzorak, pakovanje i označavanje uzorka, otpremanje i čuvanje uzorka i sadržaj zapisnika o uzimanju uzoraka.

Животни циклус

ТРЕНУТНО

ПОВУЧЕН
SRPS E.B3.500:1972
95.99 Повучен

РЕВИДИРАН ОД

ОБЈАВЉЕН
SRPS ISO 948:1997