Телефон: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Продаја стандарда: prodaja@iss.rs Семинари, обуке: iss-edukacija@iss.rs Информације о стандардима: infocentar@iss.rs
Стевана Бракуса 2, 11030 Београд
Главни мени

SRPS E.L8.016:1992

Шећери - Одређивање губитка масе у току сушења

Sugars - Determination of the loss of mass on druying
10. 9. 1992.
10. 9. 1992.

Опште информације

90.93     5. 1. 2021.

ISS

E275

српски  

Куповина

Објављен

Језик на коме желите да примите документ.

Апстракт

Стандард је у складу са методом према директиви европске економске заједнице којо се утврђује губитак масе у току сушења за полубели шећер, бели шећер и екстра бели шећер. Губитак масе у току сушења изражава се као проценат масе узорка.

Животни циклус

ТРЕНУТНО

ОБЈАВЉЕН
SRPS E.L8.016:1992
90.93 Одлука о потврђивању стандарда
5. 1. 2021.

Повезани пројекти

Идентичан са Direktiva 79/796/EEC

Национални прописи и стандарди

Сл. гласник РС, бр. 88/2017
ПРАВИЛНИК о квалитету шећера намењеног за људску употребу

МИНИСТАРСТВО ПОЉОПРИВРЕДЕ И ЗАШТИТЕ ЖИВОТНЕ СРЕДИНЕ