SRPS ISO 8851-2:2013
Maslac — Određivanje sadržaja vlage, suve materije bez masti i masti (rutinska metoda) — Deo 2: Određivanje sadržaja suve materije bez masti
Butter — Determination of moisture, non-fat solids and fat contents (Routine methods) — Part 2: Determination of non-fat solids content
27. 8. 2013.
Опште информације
90.93
24. 6. 2025.
90.20
15. 4. 2030.
ISS
E034-5
Међународни стандард
67.100.20
енглески
Апстракт
Standardom ISO 8851-2|IDF 191-2:2004 utvrđuje se rutinska metoda za određivanje sadržaja suve materije bez masti u maslacu.
Животни циклус
ТРЕНУТНО
ОБЈАВЉЕН
SRPS ISO 8851-2:2013
90.93
Одлука о потврђивању стандарда
24. 6. 2025.
Повезани пројекти
Идентичан са
IDF 191-2:2004