Телефон: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Продаја стандарда: prodaja@iss.rs Семинари, обуке: iss-edukacija@iss.rs Информације о стандардима: infocentar@iss.rs
Стевана Бракуса 2, 11030 Београд
Главни мени

Правилник о квалитету и другим захтевима за со за људску исхрану и производњу намирница

Национални закон

Сазнајте више  

Српски стандарди у вези са прописом

Кухињска со и со за прехрамбену индустрију - Одређивање садржаја јода

90.93   Одлука о потврђивању стандарда

Кухињска со и со за прехрамбену индустрију - Узимање узорака

90.93   Одлука о потврђивању стандарда

Natrijum-hlorid, tehnički - Određivanje sadržaja materija nerastvorljivih u vodi ili u kiselini i pripremanje osnovnih rastvora za druga određivanja

95.99   Повучен

Natrijum-hlorid, tehnički - Određivanje sadržaja sulfata (kao SO4) - Gravimetrijska metoda

95.99   Повучен

Natrijum-hlorid, tehnički - Određivanje sadržaja halogena, izraženih kao hlor (Cl) - Merkurimetrijska metoda

95.99   Повучен

Natrijum-hlorid, tehnički - Određivanje sadržaja kalcijuma i magnezijuma - Kompleksometrijske metode

95.99   Повучен

Natrijum-hlorid, tehnički - Određivanje gubitka mase na 110 °C

95.99   Повучен