Телефон: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Продаја стандарда: prodaja@iss.rs Семинари, обуке: iss-edukacija@iss.rs Информације о стандардима: infocentar@iss.rs
Стевана Бракуса 2, 11030 Београд
Главни мени

SRPS E.Z8.002:2001

Кухињска со и со за прехрамбену индустрију - Одређивање садржаја јода

Food grade salt - Determination of iodine content
3. 6. 2001.
3. 6. 2001.

Опште информације

90.93     5. 1. 2021.

ISS

E275

Национални стандард

српски  

Куповина

Објављен

Језик на коме желите да примите документ.

Апстракт

Овим стандардом утврђује се метода одредивања садржаја јода у кухињској соли и соли за прехрамбену индустрију.

Животни циклус

ТРЕНУТНО

ОБЈАВЉЕН
SRPS E.Z8.002:2001
90.93 Одлука о потврђивању стандарда
5. 1. 2021.

Национални прописи и стандарди

Правилник о квалитету и другим захтевима за со за људску исхрану и производњу намирница

MINISTARSTVO ZDRAVLjA