Телефон: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Продаја стандарда: prodaja@iss.rs Семинари, обуке: iss-edukacija@iss.rs Информације о стандардима: infocentar@iss.rs
Стевана Бракуса 2, 11030 Београд
Главни мени

Руководство ИСС-а посетило инфоцентре у Регионалним привредним коморама у Нишу и Зајечару

  1. фебруара 2019. године, у оквиру планираних обилазака новоотворених информационих центара за стандарде у шест градова Србије, руководство Института за стандардизацију Србије, заједно са колегама из Привредне коморе Србије, обишло је још два инфоцентра у регионалним привредним коморама у Нишу и Зајечару. Директор ИСС-а, Татјана Бојанић и руководилац Сектора за међународну сарадњу, информисање и издавачку делатност, Виолета Нешковић-Поповић, заједно са представницима ПКС-а, Душаном Стокићем и Мирјаном Миленковић, упознали су се овом приликом са функционисањем инфоцентара и сагледали могућности за проширење сарадње ИСС-а и ПКС-а и увођење нових услуга.

У разговору са директором Регионалне привредне коморе Ниш, Александром Милићевићем, и координатором индустрије у Регионалној привредној комори Зајечар, Миланом Бадивуком, закључено је да привредници ових региона још увек нису довољно упознати са постојањем ових центара и могућношћу да у њима добију комплетне информације у вези са стандардима који су им неопходни, као и да у њима читају комплетне текстове стандарда. Због тога ће главна активност ових центара, али и ИСС-а и ПКС-а, бити промоција новоотворених инфоцентара у Суботици, Новом Саду, Ваљеву, Крагујевцу, Зајечару и Нишу, који су почели са радом 1. јануара ове године.