Telefon: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Prodaja standarda: prodaja@iss.rs Seminari, obuke: iss-edukacija@iss.rs Informacije o standardima: infocentar@iss.rs
Stevana Brakusa 2, 11030 Beograd
Glavni meni

Rukovodstvo ISS-a posetilo infocentre u Regionalnim privrednim komorama u Nišu i Zaječaru

  1. februara 2019. godine, u okviru planiranih obilazaka novootvorenih informacionih centara za standarde u šest gradova Srbije, rukovodstvo Instituta za standardizaciju Srbije, zajedno sa kolegama iz Privredne komore Srbije, obišlo je još dva infocentra u regionalnim privrednim komorama u Nišu i Zaječaru. Direktor ISS-a, Tatjana Bojanić i rukovodilac Sektora za međunarodnu saradnju, informisanje i izdavačku delatnost, Violeta Nešković-Popović, zajedno sa predstavnicima PKS-a, Dušanom Stokićem i Mirjanom Milenković, upoznali su se ovom prilikom sa funkcionisanjem infocentara i sagledali mogućnosti za proširenje saradnje ISS-a i PKS-a i uvođenje novih usluga.

U razgovoru sa direktorom Regionalne privredne komore Niš, Aleksandrom Milićevićem, i koordinatorom industrije u Regionalnoj privrednoj komori Zaječar, Milanom Badivukom, zaključeno je da privrednici ovih regiona još uvek nisu dovoljno upoznati sa postojanjem ovih centara i mogućnošću da u njima dobiju kompletne informacije u vezi sa standardima koji su im neophodni, kao i da u njima čitaju kompletne tekstove standarda. Zbog toga će glavna aktivnost ovih centara, ali i ISS-a i PKS-a, biti promocija novootvorenih infocentara u Subotici, Novom Sadu, Valjevu, Kragujevcu, Zaječaru i Nišu, koji su počeli sa radom 1. januara ove godine.