Термини
Листа термина
Листа термина
Термин | Standards | |
---|---|---|
радник | SRPS ISO/PAS 45005:2021 | Сазнај више |
организација | SRPS ISO/PAS 45005:2021 | Сазнај више |
посетилац | SRPS ISO/TS 22002-2:2014 | Сазнај више |
вектор | SRPS ISO/TS 22002-2:2014 | Сазнај више |
место конзумације | SRPS ISO/TS 22002-2:2014 | Сазнај више |
вода за пиће | SRPS ISO/TS 22002-2:2014 | Сазнај више |
подела на порције | SRPS ISO/TS 22002-2:2014 | Сазнај више |
лот | SRPS ISO/TS 22002-2:2014 | Сазнај више |
састојци хране | SRPS ISO/TS 22002-2:2014 | Сазнај више |
прање руку | SRPS ISO/TS 22002-2:2014 | Сазнај више |
руковање храном | SRPS ISO/TS 22002-2:2014 | Сазнај више |
руковалац храном | SRPS ISO/TS 22002-2:2014 | Сазнај више |
објекат | SRPS ISO/TS 22002-2:2014 | Сазнај више |
дезинфекција | SRPS ISO/TS 22002-2:2014 | Сазнај више |
унакрсна контаминација | Сазнај више | |
контаминант | SRPS ISO/TS 22002-2:2014 | Сазнај више |
контаминација | Сазнај више | |
чишћење | SRPS ISO/TS 22002-2:2014 | Сазнај више |
кетеринг | Сазнај више | |
пешачки прелаз | SRPS U.S4.235:2021 | Сазнај више |