Телефон: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Продаја стандарда: prodaja@iss.rs Семинари, обуке: iss-edukacija@iss.rs Информације о стандардима: infocentar@iss.rs
Стевана Бракуса 2, 11030 Београд
Главни мени

sadržaj ukupne suve materije u krem sladoledu ili mlečnom sladoledu

енглески

Термин
total solids content of ice-cream or milk ice
Опис

mass fraction of material remaining after drying by the procedure specified in this International Standard

српски

Термин
sadržaj ukupne suve materije u krem sladoledu ili mlečnom sladoledu
Опис

maseni udeo materijala koji preostane posle sušenja prema postupku utvrđenom u ovom standardu

српски

Термин
sadržaj ukupne suve materije u krem sladoledu ili mlečnom sladoledu
Опис

maseni udeo materijala koji preostane posle sušenja prema postupku utvrđenom u ovom standardu

Повезани стандарди

Повезани ICS-ови

Нема информација