Telefon: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Prodaja standarda: prodaja@iss.rs Seminari, obuke: iss-edukacija@iss.rs Informacije o standardima: infocentar@iss.rs
Stevana Brakusa 2, 11030 Beograd
Glavni meni

sadržaj ukupne suve materije u krem sladoledu ili mlečnom sladoledu

engleski

Termin
total solids content of ice-cream or milk ice
Opis

mass fraction of material remaining after drying by the procedure specified in this International Standard

srpski

Termin
sadržaj ukupne suve materije u krem sladoledu ili mlečnom sladoledu
Opis

maseni udeo materijala koji preostane posle sušenja prema postupku utvrđenom u ovom standardu

srpski

Termin
sadržaj ukupne suve materije u krem sladoledu ili mlečnom sladoledu
Opis

maseni udeo materijala koji preostane posle sušenja prema postupku utvrđenom u ovom standardu

Povezani standardi

Povezani ICS-ovi

Nema informacija