Телефон: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Продаја стандарда: prodaja@iss.rs Семинари, обуке: iss-edukacija@iss.rs Информације о стандардима: infocentar@iss.rs
Стевана Бракуса 2, 11030 Београд
Главни мени

pečenje

енглески

Термин
stoving
Опис

US: baking hardening process by which the crosslinking (increase in molecular size) of a binder results from the application of heat at a minimum temperature and for a minimum time specific to the material

српски

Термин
pečenje
Опис

proces očvršćavanja pri kojem je umrežavanje (povećanje veličine molekula) vezivnog sredstva posledica delovanja toplote na najnižoj temperaturi i tokom najkraćeg vremena koji su specifični za materijal

српски

Термин
pečenje
Опис

proces očvršćavanja pri kojem je umrežavanje (povećanje veličine molekula) vezivnog sredstva posledica delovanja toplote na najnižoj temperaturi i tokom najkraćeg vremena koji su specifični za materijal

Повезани стандарди

Повезани ICS-ови

Нема информација