Телефон: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Продаја стандарда: prodaja@iss.rs Семинари, обуке: iss-edukacija@iss.rs Информације о стандардима: infocentar@iss.rs
Стевана Бракуса 2, 11030 Београд
Главни мени

prihvatljiv nivo

енглески

Термин
acceptable level
Опис

level of a food safety hazard (3.22) not to be exceeded in the end product (3.15) provided by the organization (3.31)

српски

Термин
prihvatljiv nivo
Опис

nivo opasnosti po bezbednost hrane (3.22) koji se ne sme prekoračiti u finalnom proizvodu (3.15) koji je obezbedila organizacija (3.31)

српски

Термин
prihvatljiv nivo
Опис

nivo opasnosti po bezbednost hrane (3.22) koji se ne sme prekoračiti u finalnom proizvodu (3.15) koji je obezbedila organizacija (3.31)

Повезани стандарди

Повезани ICS-ови

Нема информација